Serdar Kaya 10 Haziran 2013 Pazartesi Türkiye - İzmir
vallahi ben 22 senelık sigara kullanıcılardandım ta kı elektronık sıgarayla tanısana kadan şuan 35. günümdeyım sigara olayını hiç anımsamıyorum bu arada saglık bakanlıgı yasaklamış zararlı dıye nekadarda düşünceliler oysa sigaranın içine 400.000 çeşit zehir koyulup bunu onaylayan bır saglık bakanlıgından bahsetıyorsak elektronık sıgara için saqglıga zararlıdır kelımesıne bıraz gulup geçmek en mantıklısı diye düşünüyorum
Ö.Ö 15 Mayıs 2013 Çarşamba Türkiye - Kocaeli
03.05.2013 tarihinde aldığım RedKiwi Ego-T CE6 ürün 2 gün sonra çalışmadı.Firma yetkilileriyle görüşmemden 2 gün sonra bana yenisini gönderdiler.Ticari ahlak örneği gösterdikleri ve satış sonrası yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.Herkese tavsiye ediyorum.Mesleğim elektrik-elktronik olduğu için ürünün bataryasında üretimle alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum.İlk aldığım üründe ve sonradan gönderilen üründede dikkatimi çekti şarj için prize taktığınızda bataryanın metal kısmında kontrol kalemiyle elektrik olduğunu görüyorsunuz.Fişi ters çevirip taktığınızda normal görünüyor.Üretimden kaynaklanan bir hatamıdır yoksa üründemi bir hata var bilemiyorum ama teknik olarak böyle bir şeyin olmaması gerektiğini düşünüyorum.Bundan sonra şarj priz yerine usb yi kullanacağım.Önemli olduğunu düşündüğüm bu konuda bir uyarıda bulunmak istedim.Umarım dikkate değer bulup ilgilenirsiniz.Yakın ilginize teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim... (Bilgi amaçlı beni Özcan Özşahin değil Özcan Şahin olarak kaydetmişsiniz)
Rıdvan Aktürk 15 Mayıs 2013 Çarşamba Türkiye - İstanbul
Geçen ay red kiwi markalı ürününüzü almıştım 1 aydan fazladır kullanıyorum ilk zamanlar boğazımda kaşıntı oluyordu ama sonra geçti çok kaliteli ve kullanışlı. Ce6 modelini özellikle tavsiye ederim.
ÜMİT BEYAZIT 15 Nisan 2013 Pazartesi Türkiye - İstanbul
ARKADAŞLAR SON GÜNLERDE ÇIKAN HABERLERİ AKILLI BİR İNSAN KOLAYCA KENDİSİ CEVAP VEREBİLİR. BUNLAR NEDEN YASAK DİYORLAR. NEDENİ BANA GÖRE ŞÖYLE. BAKIN 4 AYDIR İÇMİYORUM VE SİGARA ALMIYORUM. BEN GİBİ BİNLERCE İNSAN BUNU KULLANARAK SİGARA İÇMİYOR VE TEKELCİLER ZARAR YAPIYOR. BÜYÜK DÜŞÜŞ YAPILIYOR BUNLARDA ONU GÖRÜYOR VE KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATIYORLAR. ZARARLI MI ? BANA GÖRE ZARARSIZ ÇÜNKİ ZARARLI OLSA 4 AYDIR KULLANAN BEN UFAK DA OLSA ZARARINI GÖRÜRDÜM. TERTEMİZ BİR CİHAZ. SİGARANIN YANINDA TABİRİ CAİZSE BİR MELEK MELEKKK.
ÜMİT BEYAZIT 15 Nisan 2013 Pazartesi Türkiye - İstanbul
ARKADAŞLAR SON GÜNLERDE ÇIKAN HABERLERİ AKILLI BİR İNSAN KOLAYCA KENDİSİ CEVAP VEREBİLİR. BUNLAR NEDEN YASAK DİYORLAR. NEDENİ BANA GÖRE ŞÖYLE. BAKIN 4 AYDIR İÇMİYORUM VE SİGARA ALMIYORUM. BEN GİBİ BİNLERCE İNSAN BUNU KULLANARAK SİGARA İÇMİYOR VE TEKELCİLER ZARAR YAPIYOR. BÜYÜK DÜŞÜŞ YAPILIYOR BUNLARDA ONU GÖRÜYOR VE KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATIYORLAR. ZARARLI MI ? BANA GÖRE ZARARSIZ ÇÜNKİ ZARARLI OLSA 4 AYDIR KULLANAN BEN UFAK DA OLSA ZARARINI GÖRÜRDÜM. TERTEMİZ BİR CİHAZ. SİGARANIN YANINDA TABİRİ CAİZSE BİR MELEK MELEKKK.
Murat Karahan 08 Nisan 2013 Pazartesi Türkiye - Trabzon
Daha önce bir elektronik sigara almıştım ama acayip büyüktü.Kalabalıkta utancımdan sidarayı çekemiyrdum. Sizin siteden Red Kiwi ce6 modelini aldım boyut olarak tam istediğim gibi.İçimi güzel.Orjinalliği konusunda şüphelerim vardı ama aradığım hanımefendi beni orjinal olduğu konusunda ikna etti. Yanlız bir sorum olacak bilen varsa ve cevaplarsa memnun olurum. Şarja taktığımda kırmızı ışık yaniyor ve 5 saniyede bir yeşil yanıp sönüyor tekrar kırmızı akşam 12 de şarja koydum sabah 8 e kadar durum aynı.Şarjın tam dolduğunu nasıl anlarım acaba? İlgi için şimdiden teşekkürler.
M.D 27 Mart 2013 Çarşamba Türkiye - Muğla
valla arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum. haberler çıkıyor sağda solda inanmayın. sigaranın 400-500 tane zararı varsa, elektronik sigaranın 40 tane zararı vardır. devletin en büyük geliri sigaradan ben ve arkadaşlarım elektronik sigaraya geçtik. hesapladık ayda 8 karton sigara içiyormuşuz. philips morris çıldırdı tabi. 8 karton sigara satamıyor herhalde kötüleyecekler.
Nurdan Tanyeri 25 Mart 2013 Pazartesi Türkiye - İstanbul
sanırım 2 aydır sizden aldığım e sigarayı kullanıyorum ve ilk günden beri sigara içme ihtiyacım bitti. Zararları konusunda hergn yeni bir şey söyleniyor. Ben Acıbadem Hastanesinin Kardiyoloji bölümünden doktoruma danıştım,"allah çıkarandan razı olsun, sigaranın zararları yanında bundan sadece o da isterseniz bir miktar nikotin alıyorsunuz" dedi.Çarpıntı, ağzımdaki pis tat bitti, cildimde gözle görülür bir düzelme var. Sigara içen kimi görsem öneriyorum hatta benimkini denetiyorum, şu ana kadar en az 4-5 kişi tavsiyem üzerine e-sigara kullanmaya başladı ve bana teşekkür ediyorlar. Ben de sizlere teşekkür ediyorum, 40 yıldır esiri olduğum zıkkımdan beni kurtardığınız için.
Sefa Emektar 24 Mart 2013 Pazar Türkiye - Ankara
arkadaşlar günde bir paket sigara içen birisiydim sporcu olduğumdan dolayi sigarayı bırakma kararı aldım.3 gün önce red kiwi modelinden esigara aldım ve çok memnunum gerçekten dumanı fazla veriyo.şuan okudugum yorumlarda normal sigarayı bidaha içelmediğini okuyunca kendimi bi denemek istedim.3 gündür hiç sigara içmiyodum şuan sigarayi istedigimden deil bi deneyim içiyim nasıl olcak dedim ve 2 çekmeden sonra tanı çok iğrenç geldi bidaha çekemedim ve attım hemen istediğim sonucuda gördüm :) çok mutluyum gerçekten sigarayı bıraktırıyomuş mutlaka alın derim...
E.D 22 Mart 2013 Cuma Türkiye - Ankara
merhaba; bu siteden elektronik sigara alalı tam 1 hafta oldu.öncelikle yaptıkları dürüst ve hızlı ticaretten dolayı tebrik ediyorum..Elektronik sigara almak isteyenler ve aklında soru işaretleri olanlara şunu söyleyebilirim. gerçekten bırakmak istiyorsanız e-sigara alınız.Normal sigaranın ikamesi olarak düşünüp almayınız.1 haftadır ağzıma sigara almadım ve e-sigarayı günde sadece 2 kere içiyorum.yakında 1 e düşürecem ve çok yakında bunuda bırakacam.. e-sigara ;sigara bırakırken yaşanan o stresi ve sıkıntıyı gideriyor.gerçekten bırakmak isteyenler varsa tavsiye ederim.

Önemli Uyarı

  • Lütfen soracağınız sorular için önce sitemizi inceleyiniz. Sitemizde yer almayan sorularınız için
    İletişim Formunu doldurunuz.
  • Yorumlarınız iş yoğunluğuna bağlı olarak en kısa sürede onaylanmaktadır.
  • Sitemizden alınmayan ürünlere karşı yazılan yorumları onaylayıp onaylamama yetkisi site yönetiminin elindedir.
     
Ürünümüz hakkındaki
yorumlarınızı aşağıdaki formu doldurarak bizimle paylaşabilirsiniz.
Ad :
Soyad :
E-Posta :
Yorumunuz :
Ürünü Nereden Aldınız ? :
Doğrulama Kodu : Güvenlik Kodu
Kişisel Bilgilerim Gizli Tutulsun :
   
    Not: Bütün alanlar zorunludur. Lütfen eksiksiz doldurunuz.

Elektronik Sigara Kullanıcı Yorumları

Elektronik sigara kullanıcı yorumları sayfamızdan ürün hakkında yazılmış olan yorumları görebilir ve siz de yorum yazabilirsiniz.

Ana Sayfa  |  E-Sigara Tanıtım  |  Kullanımı  |  Neden Biz ?  |  Kullanıcı Yorumları  |  Sipariş  |  İletişim  |  Biz Arayalım  |  Sitemap
Copyright © 2011 mucizesigara.com - Bütün hakkı saklıdır.
LiveZilla Live Help